Vleesgroothandel Blokker Meat Trade, al meer dan een halve eeuw een vertrouwd adres

Wilt u hoge kwaliteit vlees kopen? Vleesgroothandel Blokker Meat Trade is al meer dan een halve eeuw een vertrouwd adres. Op het afgesproken moment leveren wij een stabiele, hoge kwaliteit vlees door heel Nederland en België. En zit u plots in nood, wij zijn flexibel en ook buiten kantooruren bereikbaar. Wij gaan ver om onze klanten van dienst te zijn.

Uw vleesgroothandel

Wim Blokker begon in 1965 een vleesgroothandel Blokker in Scheemda. Hij legde zich toe op het leveren van vlees aan Chinese en Indische restaurants. Al snel was vleesgroothandel Blokker een landelijk toonaangevend leverancier van vlees voor de Oosterse keuken. En nog altijd vormen Chinese, Indische, Indonesische en Japanse restaurants een aanzienlijk deel van de klantenkring, sommige al tientallen jaren.

Vleesgroothandel voor Restaurants

In 1997 nam Wim’s zoon Algol Blokker de vleesgroothandel over van zijn vader. Hij zette het bedrijf op vertrouwde voet voort, als vleesleverancier van restaurant en slagerij vlees. Ook veranderde de naam in Blokker Meat Trade. In de loop der tijd breidde de klantenkring zich gestaag uit. Inmiddels is Blokker Meat Trade vleesleverancier voor zowel slagers als de complete horeca, zoals

Online vlees bestellen

Blokker Meat Trade is een modern bedrijf. Zo bieden wij de mogelijkheid van online vlees bestellen via deze site. Wij kennen onze klanten graag persoonlijk en hechten daarom ook aan persoonlijk contact. Daarom komen wij graag bij u langs.

Meer weten of gelijk bestellen? Neem contact op.

 

Contactgegevens

Blokker Meat-Trade

Vosseweg 3
9675 JX
Winschoten
Tel.: + 31 (0) 597 41 57 88
Fax.: + 31 (0) 597 42 29 84
Mob.: + 31 (0) 6 55 11 68 12

Meer weten of gelijk bestellen?