Vlees voor het lekkerste Mediterrane gerechten

Blokker Meat Trade is uw horeca vlees leverancier voor hoge kwaliteit vlees voor de lekkerste Mediterrane gerechten. Of het nou gaat om de Italiaanse, Spaanse of Griekse keuken, wij leveren al het benodigde vlees. Naast zeer mals rundvlees van speciale Zuid-Amerikaanse en Ierse vleesrunderen bieden wij ook boterzacht lamsvlees, varkensvlees, kip en vis.

Mediterrane horeca vleesleverancier Grieks restaurant

Voor populaire Griekse gerechten – bijvoorbeeld souvlaki en gyros – zijn pas echt geslaagd als ze bereid worden met het beste vlees. Gegarandeerd een succes voor uw Grieks restaurant.

Italiaans restaurant

Als Italiaans restaurant serveert u naast pizza en pasta misschien ook wel lamsbout, scallopine of andere hoogtepunten uit de Italiaanse culinaire traditie. Maar zelfs de beste kok heeft kwaliteitsvlees nodig om overheerlijke Italiaanse gerechten op tafel te zetten. 

Spaans restaurant

Vis, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kip en kalfsvlees, ze zijn onmisbaar voor de Spaanse keuken. Blokker Meat Trade levert de beste vlees voor uw paella, tapas, costilla’s, andrajo’s, cochifrito of menestra de ternera. En natuurlijk voor al die andere overheerlijke Spaanse gerechten.

 

Een greep uit onze producten

Lamszadel gezaagd
Lamshaas
Lamsbout m/bilpijp
Varkenshaas king size
Varkenshaas
Runderhaas 3/4 LBS

Contactgegevens

Blokker Meat-Trade

Vosseweg 3
9675 JX
Winschoten
Tel.: + 31 (0) 597 41 57 88
Fax.: + 31 (0) 597 42 29 84
Mob.: + 31 (0) 6 55 11 68 12

Meer weten of gelijk bestellen?