Vleesgroothandel voor elke slager

Blokker Meat Trade is vleesgroothandel voor elke slager. Wij leveren hoge kwaliteit tegen verrassend aantrekkelijke prijzen en zijn flexibel en snel dankzij onze kleinschalige organisatie met korte lijnen. Wij nemen zelf de telefoon op en zijn u gelijk van dienst. Of bellen u snel terug, zoals wij beloven.

Slagerij vleesleverancier Vertrouwd

Blokker Meat Trade is een vertrouwde groothandel in vleeswaren en vlees voor elke slagerij. Bij ons is een afspraak een afspraak. Wij leveren de afgesproken hoeveelheden in handzame verpakking. Ook vinden leveranties structureel plaats op dezelfde momenten in de week, door onze vaste chauffeurs die nog hart voor de zaak hebben.

Klantgericht

Standaard leveren wij op vaste momenten in de week het bestelde vlees. Dankzij onze kleinschalige organisatie zijn wij echter flexibel. Zo kunt u tot korte tijd voor de levering blijven bestellen. Ook kunt u in noodgevallen altijd een beroep op ons doen.

Prijs en kwaliteit

Blokker Meat Trade levert vlees van uitstekende kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Wij zijn een kleinschalige vleesleverancier met minimale overheadkosten. Bovendien zijn wij al lang actief en hebben in de loop der jaren een uitstekend netwerk van leveranciers opgebouwd. Daardoor kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren.

Kijk voor kwaliteit bijvoorbeeld naar ons rundvlees. Wij betrekken onder meer vlees van speciaal gefokte vleesrunderen zoals Angus beef uit Zuid-Amerika en Ierland. Deze dieren hebben hun hele leven in grazige weiden doorgebracht, waardoor het vlees super mals is.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor boterzacht lamsvlees, kip, vis en de lekkerste varkensvlees.

Vlees kopen

Wilt u vlees kopen ? Bel ons. Ook bieden wij als moderne slagers vleesgroothandel de mogelijkheid van online vlees bestellen.

 

Een greep uit onze producten

Contactgegevens

Blokker Meat-Trade

Vosseweg 3
9675 JX
Winschoten
Tel.: + 31 (0) 597 41 57 88
Fax.: + 31 (0) 597 42 29 84
Mob.: + 31 (0) 6 55 11 68 12

Meer weten of gelijk bestellen?