Angus beef, Iers rundvlees van topkwaliteit

Wilt u een echt goede steak serveren? Kies dan voor de Black Angus beef afkomstig uit Ierland. Uw Horeca vlees leverancier Blokker Meat Trade levert dit kwaliteitsvlees gratis door heel Nederland en België.

Black angus beef Een geliefd product bij restaurants

Angus beef staat bekend om haar mooie marmering en verfijnde smaak. Bovendien is de kwaliteit van dit heerlijke Ierse rundvlees altijd constant, wat het een geliefd product maakt bij restaurants.

Wij leveren iedere werkdag

Blokker Meat Trade levert iedere werkdag door heel Nederland en België. Wij leveren de ossehaas, jodenhaas of bavette vers en in grote stukken aan onze klanten, waar het door de klant zelf wordt geportioneerd en bewaard. In een dieptekoeling van 0 tot 1°C is Angus beef maar liefst vier weken houdbaar.

Bord Bía - vereniging van Ierse vleesimporteurs

Vlees groothandel Blokker Meat Trade importeert al meer dan 15 jaar Iers rundvlees. Sinds 1999 ontvangen wij vlees van Ierse vleesimporteurs die zijn aangesloten bij en gecertificeerd door Bord Bía. Dit keurmerk garandeert de kwaliteit van het vlees. Zo bent u er zeker van dat het vlees afkomstig is van weidevee dat op een gecertificeerde boerderij in Ierland is grootgebracht. Tevens garandeert het keurmerk de verwerking in een gecertificeerde Ierse vleesfabriek.

Wilt u kwaliteit vlees bestellen voor uw restaurant, steakhouse of Chinees (wok)restaurant? Neem contact met ons op. Wij leveren iedere werkdag door heel Nederland en België.

 

Een greep uit onze producten

Diamond beef (jodenhaas)
Runderhaas 3/4 LBS

Contactgegevens

Blokker Meat-Trade

Vosseweg 3
9675 JX
Winschoten
Tel.: + 31 (0) 597 41 57 88
Fax.: + 31 (0) 597 42 29 84
Mob.: + 31 (0) 6 55 11 68 12

Meer weten of gelijk bestellen?